Fotograf nunta suceava poze nunti

Fotografia de eveniment reprezinta o forma de fotoreportaj cu conotatii documentative asupra acelui eveniment.Nunta este un eveniment festiv la care participa un numar mare de persoane care interactioneaza, socializeaza in haine de gala cu scopul de a participa la celebrarea casatoriei a doi tineri.Pentru Bucovina nunta este un spectacol de traditii.Un fotograf nunta suceava trebuie sa fie atent la toate detaliile nuntii sa sa cunoasca itenerariul zilei astfel ca momentele din timpul nuntii sa nu il ia prin surprindere pe fotograf. adidasi originali
Banner finantare

Proiect finanţat prin Regio 2007-2013

„SC GEOTER SRL – DEZVOLTARE PRIN TEHNOLOGIZARE”

     POR este unul dintre Programele Operationale romanesti agreate de Uniunea Europeana si un instrument foarte important pentru implementarea strategiei nationale si a politicilor de dezvoltare regionala. Este aplicabil tuturor celor 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

     Obiectivul general al POR
 consta in “sprijinirea si promovarea dezvoltarii locale durabile, atat din punct de vedere economic, cat si social, in regiunile Romaniei, prin imbunatatirea conditiilor de infrastructura si a mediului de afaceri, care sustin cresterea economica”. 

     Denumire proiect: „SC GEOTER SRL – Dezvoltare prin tehnologizare”
se incadreaza in Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 4 „Sprijinirea mediului de afaceri regional si local”, Masura 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.  

Perioada de implementare: 13.05.2009 – 12.05.2010

     Obiectivul general: cresterea competitivitatii si productivitatii microintreprinderilor, in vederea dezvoltarii mediului de afaceri, in regiunea de dezvoltare Nord - Est.

     Obiectivul specific: cresterea gradului de tehnologizare a S.C. “GEOTER” S.R.L. prin achizitia a doua utilajelor specifice activitatii de prospectare in teren, respectiv o instalatie de foraj geotehnic si un penetrometru static, in vederea cresterii competitivitatii si productivitatii societatii, precum si a flexibilitatii acesteia in conditiile unei economii de piata dinamice.

     Rezultat preconizat: dezvoltarea unei microintreprinderi din domeniul proiectarii in constructii ca urmare a introducerii de tehnologii noi, performante, care sa stimuleze dezvoltarea economica si sociala durabila la nivel local si crearea unui cadru favorabil investitiilor.

     Cum contribuie proiectul la realizarea obiectivului specific al POR/Axei prioritare ?
       Ca urmare a tehnologizarii SC “GEOTER” SRL prin imbunatatirea dotarii tehnice specifice activitatii de prospectare in teren (o instalatie de foraj geotehnic si un penetrometru static) se contribuie la cresterea :

  • cu 66% a numarului locurilor de munca ;
  • cifrei de afaceri ;
  • productivitatii muncii ;
  • profitabilitatii pe termen lung.

     Investitia va favoriza:

  • stimularea competitivitatii si eficacitatii organizatiei;
  • cresterea numarului si a complexitatii studiilor geotehnice si, in consecinta, imbunatatirea calitatii in proiectarea constructiilor ;
  • amplificarea fenomenului concurential din sectorul proiectarii in constructii ;
  • cresterea numarului locurilor de munca in zona in care este localizata investitia.

Salt la Pagina precedenta